Zomer in Laag-Soeren

Hoe ziet de dag van de uitzending eruit?

7:00 

Start het opbouwen voor de uitzending. 

Wij, en vooral de crew van Omroep Gelderland zouden het erg fijn vinden als de wegen om het pleintje dan autovrij zijn.


9:00 

Start de live radiouitzending en 9:20 zal de bekendmaking van de opdracht 'Decor' plaatsvinden.

Vanaf die tijd zal er hard gewerkt worden aan het decor, de parade en het toneelstuk. Alle hulp is welkom, wil je helpen? Graag!  Meld je dan wel even aan bij iemand van het Team van 10.

Tijdens de radio uitzending zijn er een aantal special guests aanwezig.

Ambassadeur van het dorp Jamie Lebbink. De uurgasten zijn Harrie Nieuwland en Hermien Challa. Bente Gerritsen verrast ons met een heerlijke taart en Iwan Göbel gaat het hebben over het mooiste plekje, het rollende paard.

Tijdens de live uitzending op TV zien we Inge Mandema in de rubriek 'Als het er op aan komt'.


16:45

 Zal het orkest zorgen voor een gezellige sfeer op het pleintje en vanaf dan zal er al flink geoefend worden met het decor, de muziek en de parade.


17:00 

Gaan we dan met z'n allen repeteren voor de camera.

Vanaf dit moment is het heel belangrijk dat er zoveel mogelijk mensen (minstens 300) aanwezig zijn op het plein. Dan gaat namelijk de telling plaatsvinden en kunnen we alvast €250,- winnen voor het goede doel. Ook gaan we dan met z'n allen repeteren voor de camera. Dus we hebben jou heel hard nodig! 

Laat etenstijd je zeker niet tegenhouden want Kelvin's Friethuis en de bar van de Harmonie staan bij de muziektent en gaan open vanaf 17:00, een lekker ijsje halen bij Wolters' IJstruck is ook mogelijk.


18:20 

Begint de live-uitzending 


18:55 

Is de afsluiting van de uitzending maar de dag is zeker nog niet voorbij. Blijf gezellig bij de afterparty onder genot van een drankje en live-muziek.


We zien je graag 30 augustus op het pleintje, dan gaan we er met z'n allen een groot feest van maken!