Zomer in Laag-Soeren

Even voorstellen!

Om de dag van de opnames soepel te laten verlopen en de opdrachten goed te kunnen volbrengen, heeft elk deelnemende dorp het zogenoemde: 'Team van 10'. Zij zijn te herkennen aan hun oranje shirt en natuurlijk ook aan hun enthousiasme.


Laag-Soeren heeft ook een geweldig team samengesteld, en zij stellen zich graag even aan u voor.


Sandra Zittersteijn
Hoihoi, ik ben Sandra en ik ben 49 jaar. Het allermooiste plekje van Laag-Soeren vind ik toch wel mijn achtertuin. Waar wij heerlijk genieten van het zonnetje, het uitzicht, de rust en de vogels. Laag-Soeren betekent voor mij vakantiegevoel, geluk, een dorp met lieve mensen en vooral een heel fijn thuis. Ik ben de coach van het Team van 10 Laag Soeren. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor omroep Gelderland en daarnaast mag ik het team in het gareel proberen te houden. In elk geval zal ik er voor zorgen dat de sfeer er goed in blijft.
Nicole Koolen
Mijn naam is Nicole en ben 42 jaar oud. Het mooiste plekje in Laag-Soeren vind ik de tuin van de familie Kool in Le Paradou. Daar houden wij onze jaarlijkse straat BBQ als afsluiting van het oranjefeest. Hier kun je heerlijk zitten genieten van hun prachtige tuin. Laag-Soeren betekend voor mij een heerlijk vakantie gevoel met veel saamhorigheid. Ik ben op 30 augustus een aanspreekpunt ook wel coach 2. Alle bouwers die aan het decor gaan bouwen vallen onder mij. Ik wens iedereen heel veel succes en wij gaan met zijn allen voor het mooiste dorp van Gelderland.
Bauwina van der Kloet
Hallo ik ben Bauwina, ben 44 jaar en woon in Laag-Soeren. Het mooiste plekje van Laag-Soeren vind ik het torentje van Jut. Gemoedelijkheid, gezelligheid en het echte 'wij'-gevoel, dat betekent Laag-Soeren voor mij. Mijn taak op 30 augustus is dat ik de aanvoerder van de parade ben.
Joram van Breda
Mijn naam is Joram van Breda en ik ben 44 jaar oud. Het mooiste plekje in Laag-Soeren vind ik de waterval op ons familie-erf, molenplaats “Goedgedacht"(voormalig wasserij De Waterval). Soeren betekent heel veel voor mij; na 16 jaar elders hebben gewoond, bouw ik nu mijn eigen huis in het dorp. Verder zet ik mij in voor het vertellen van de geschiedenis van ons dorp. De Sprengen en beken hebben ook een warm plekje, als vrijwilliger onderhoud ik ze en ik geef er excursies. Mijn taak op 30 augustus is: bouwer. Tot dan!
Maurits Elissen
Mijn naam is Maurits en ik ben 45 jaar. Het mooiste plekje van Laag-Soeren vind ik de Bovenbeek. Laag-Soeren betekent voor mij, mijn geboortedorp waar ik mijn jeugd met heel veel plezier heb beleefd. Mijn taak op de opnamedag is mij nog niet bekend. Alles wat ik moet doen is goed!
Jan Willem Kiezebrink
Ik ben Jan Willem en ik ben de opa van het team (53jaar). De mooiste plek in Laag-Soeren vind ik de Soerense Enk met het torentje. Laag-Soeren is een mooi dorp waar nog veel verenigingen actief zijn, we wonen buitenaf en horen niet altijd wat er speelt in Soeren. Misschien kan ik de komende tijd een wat actievere rol gaan spelen. Dit was de afgelopen 10 jaar niet mogelijk door het voorzitterschap van de volleybalclub uit Brummen. Mijn taak op 30 augustus zal vanzelf ingevuld worden, Ik praat makkelijk(en veel) met mensen, dus het zal wel loslopen. De parade aansturen samen met Bauwina is een pittige maar mooi opgave.
Catharina Dullemond
Mijn naam is Catharina en ik ben 53 jaar. Ik vind de Enk met als middelpunt de priesnitztoren het mooiste plekje van Laag-Soeren. De rustige omgeving, afwisselend qua landschap een paar boerderijen. Laag-Soeren betekent voor mij een fijne woonomgeving in de geborgenheid van een dorp waarin sociale verbondenheid hoog in het vaandel staat. Hulp krijgen, geven en op elkaar letten en samen mooie momenten creëeren. Maar ook een einzelgänger wordt hier gewaardeerd en met rust gelaten. Mijn taak is samen met een team ervoor zorgen dat het plein er mooi uit komt te zien en mensen motiveren hier een steentje aan bij te dragen.
Mischa Bouwer
Ik ben Mischa, ik ben 23 jaar oud en geboren in Laag Soeren. Het mooiste plekje van Soeren is voor mij het terras van de Harmonie omdat je er de hele dag bekenden tegenkomt en je je dus nooit verveelt. Laag Soeren betekent voor mij thuis, omdat het als je weg bent geweest altijd weer goed voelt om doorheen te rijden en thuis te komen. Op 30 augustus ga ik met het bouwteam zorgen dat we wat moois in elkaar timmeren.
Dustin Jacobs
Hey, ik ben Dustin en ben 23 jaar. De mooiste plek vind ik denk ik de bovenbeek. Ik kom zelf niet uit Laag Soeren, maar heb er heel veel vrienden en m'n vriendin komt er ook vandaan. Vandaar dat ik een goeie band heb met het dorp. Mijn taak op 30 augustus zal zijn dat ik een aanspreekpunt ben en overal mee zal helpen.
Kas Arentshorst
Hallo mijn naam is Kas Arentshorst, ik ben 22 jaar jong. Het mooiste plekje in Laag-Soeren vind ik de Sprengen, ik heb daar altijd gespeeld, boomhutten gebouwd en gefietst. Verder ziet het er mooi uit! Mijn taak 30 augustus is helpen met bouwen, timmeren, etc.